Izjava o privatnosti i sigurnosti

 

Rez-prom d.o.o se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca kontakta, niti ih prosljeđivati trećim stranama i svojim poslovnim partnerima.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet posjetitelja web stranice firme (ime i prezime, e-mail adresa).

Rez-prom d.o.o neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke posjetitelja web stranice firme trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Svi podaci o posjetitelju web stranice firme se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Rez-prom d.o.o odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti posjetitelja web stranice firme.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Rez-prom d.o.o ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

 

Pravila o kolačićima za
Rez Prom

 

Ovo je pravila o kolačiću za Rez Prom, dostupna na adresi https://rez-prom.hr

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa s gotovo svim profesionalnim web stranicama, ova web stranica koristi kolačiće, koje su sitne datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, kako bi poboljšali vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih upotrebljavamo i zašto ponekad trebamo pohraniti te kolačiće. Također ćemo podijeliti kako možete spriječiti pohranjivanje tih kolačića, ali to može smanjiti ili “prekinuti” određene elemente funkcionalnosti web mjesta.

Za općenite informacije o kolačićima pogledajte članak iz Wikipedije o HTTP kolačićima.

Kako upotrebljavamo kolačiće

Koristimo kolačiće iz raznih razloga navedenih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva nema industrijskih standardnih opcija za onemogućavanje kolačića bez potpuno onesposobljavanja funkcija i značajki koje dodaju na ovu web-lokaciju. Preporučujemo da ostavite na svim kolačićima ako niste sigurni trebate li ih ili ne, ako se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Možete spriječiti postavljanje kolačića podešavanjem postavki preglednika (pogledajte pomoć svog preglednika kako to učiniti). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web stranica koje posjećujete. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati onemogućavanjem određenih funkcija i značajki ove web stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće.

Kolačići koje postavimo

  • Obrasci povezani kolačićiKada pošaljete podatke putem obrasca poput onih pronađenih na kontakt stranicama ili komentarima, kolačići mogu biti postavljeni tako da se sjećaju vaših korisničkih podataka za buduću korespondenciju.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju treće strane. Sljedeći odjeljak sadrži pojedinosti o kolačićima trećih strana koje možete naići na ovoj web stranici.

    • Ova web lokacija upotrebljava Google Analytics, što je jedno od najraširenijih i pouzdanih rješenja za analizu na webu kako bi nam pomoglo da razumijemo kako upotrebljavate web-mjesto i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko dugo provodite na web mjestu i stranice koje posjećujete kako bismo mogli nastaviti s proizvodnjom zanimljivih sadržaja.Više informacija o kolačićima usluge Google Analytics potražite na službenoj stranici Google Analyticsa.
    • S vremena na vrijeme testirali smo nove značajke i napravili suptilne promjene načina isporuke web mjesta. Kada još testiramo nove značajke, ti se kolačići mogu koristiti kako bi se osiguralo dosljedno iskustvo dok se nalazite na web-lokaciji, a istodobno provjeravamo koje optimizacije korisnici najviše cijene.

Više informacija

Nadamo se da ste to pojasnili za vas i kao što je prethodno spomenuto ako postoji nešto što niste sigurni je li vam potrebna ili ne, obično je sigurnije ostaviti kolačiće omogućeno u slučaju da je u interakciji s jednim od značajki koje koristite naše stranice.

Međutim, ako još uvijek tražite više informacija, kontaktirajte nas putem jednog od naših željenih metoda za kontakt: