NADSTREŠNICE

SANDWICH PANELI

Krovne sandwich panele koristimo za natkrivanje terasa i balkona.

Vanjske stijenke panela su od pocinčanog plastificiranog lima u većini slučajeva bijele boje. Ispuna panela poliuretanom što daje odličnu zaštitu od hladnoće i sunca. Debljina panela i ispune snižava odnosno neutralizira buku od tuče i kiše. Nema procurivanja i nema opasnosti od vjetra i snijega .

Za konstrukciju koristimo aluminijske profile čije dimenzije ovise o veličini prostora koji se natkriva . Paneli se izrađuju u debljinama 30,40,50,60,80,100 mm. Idealni su za postavljanje snjegobrana i oluka za vodu.

Pokrivanje panelima je dobra priprema za eventualno zatvaranje balkona-terase.

Naši Projekti

LEXAN

Višeslojni polikarbonat koristimo za natkrivanje ulaza, terasa, balkona, auto parkinga

Vrlo lagan, otporan i prozračan materijal debljine od 4 do 30 mm. Koristimo aluminijske okapne i spojne profile što produžava vijek trajanja ploča.

Konstrukcija je aluminijska pripremljena za montažu.Boje polikarbonata su: Opal – mutni, Bronze -smeđi, Clear – prozirni.

Naši Projekti

EAGLE

Nadstrešnice iz vlastite proizvodnje prilagodljive svakom ulazu, terasi, balkonu.

Nosači laserski obrađeni iz aluminijskih ploča kao i svi ostali konstrukcijski dijelovi.Zidni profil i prednja cijev su izrađeni namjenski za modele EAGLE. Prednji profil osim važnog konstrukcijskog detalja ima i ulogu žlijeba za vodu .Svi profili su elektrostatski plastificirani što uz lijep estetski izgled daje i trajnu zaštitu.Pokrov je lijevani plexiglass – akril 4 ili 5 mm debljine.Boje pokrova iz palete boja proizvođača (prozirni, mutni , bronza,…). Sve nadstrešnice su prilagodljive bojama vrata, prozora, fasade, ograde ili bilo kojeg detalja s kojim ih želite upariti.Svi modeli se izrađuju u dimenzijama po želji kupca uz brzu isporuku i montažu

Naši Projekti

PLEXIGLASS

IMATE PROJEKT? KONTAKTIRAJTE NAS
Pošaljite Upit